7 Ključnih Elemenata Do Uspeha ~ #6: Podrška

(Ovo je 6. od 7 elemenata uspeha, a ostale možeš da vidiš ovde:  I | II | III | IV | V | VI | VII )

Element #6: Podrška

Šesti element uspeha je vezan za konekcije koje imamo (a neizostavno ih imamo) sa drugim ljudima. Kvalitet ljudskih umova je takav, da oni neposredno utiču jedan na drugi. To se dešava najočitije kroz verbalnu komunikaciju, ali jednako i kroz neverbalnu. I od toga se ne možeš zaštiti. Ako si u prisustvu drugog ljudskog uma, on će neizostavno uticati na tvoj um, i obrnuto. Pa, u skladu sa time:

Može se desiti da si organizovala potpuno odlično prethodnih 5 elemenata uspeha, međutim ~ ako si usko okružena ljudima koji nemaju isti vrednosni sistem i ciljeve kao i ti ~ tvoj napredak prema tvom cilju će biti veoma spor, ili će možda čak i potpuno izostati.

Zato je za uspeh od izuzetne važnosti da organizuješ svoju primarnu grupu ljudi, koja će i želeti i umeti da te podrži u tome što radiš… sa kojom ćeš moći da otvoriš svoj um i najiskrenije želje, da podeliš ideje, da razmotriš solucije, da dobiješ kvalitetno mišljenje, da dobiješ podršku u momentima kada ti je ona najpotrebnija..

Nije važno koliko je ova grupa velika ~ i samo jedna prava osoba može da bude dovoljna, da zajedno napravite odličnu mastermind grupu.

Zastani za sekund sada i razmisli o sledećem:

» Čiji si ti sve pripadnik mastermind grupe? Je li moć tvog uma usmerena ka ostvarenju tvojih ili tuđih snova?

» Sa kime bi mogla da napraviš mastermind grupu u pravcu ostvarenja tvog konačnog cilja? Kada bi mogla da zakažeš sastanak sa tom ili tim osobama i porazgovaraš sa njima direktno o tome? Upiši to kao svoj sledeći Akcioni Korak #1.

I ovde već mogu polako da ti čestitam! Uradila si ogroman posao, i svaka ti čast! Samo 2% populacije ove korake uradi u celosti i kako valja. Ostao ti je sada samo još jedan – 7. element ~ on je maleni, lak i sladak… ali ne dopusti da te to zavara → od presudne je važnosti! Zato, kada jednom završiš ovaj korak, pređi i uradi i taj » završni!

Sa ljubavlju,

Radi sa Vesnom Lee

Ili zakaži svoj potpuno besplatan razgovor da dobiješ više informacija.