Share This Story!

10-dnevni Izazov:
Setuj Svoju Karijeru Snova

Izazov koji ti upućujem sastoji se iz 5 sukcesivnih treninga koje ću držati potpuno besplatno i poziv, ako još nisi, možeš da pogledaš na ovom videu:

[Na početku tog videa sam dala odgovore na par pitanja koja ti takođe mogu poslužiti kao inspiracija (ili nekome koga ti voliš), pa predlažem da odslušaš i njih (nije dugačko, 6-7 minuta samo). Ukoliko ne želiš da slušaš uvod i odgovore, opis samog izazova kreće od 7:51.]

U drugoj polovini videa govorim o izazovu koji vam upućujem i koji počinje danas, 06.12.2016. u 18:15h, i trajaće narednih 10 dana, do 15.12.2016.

Podeljen je u 5 koraka (ja ih zovem mini-modulčići, i moja ćerka bi me tu sa pravom prekorela zbog pleonazma, dabome.. ali ja ih nekada, naprosto, obožavam!! :)).

Dinamika tih 5 koraka će biti ovakva:

Svakog drugog dana ću držati live-stream na svojoj FB-stranici u kojem ću govoriti o određenoj temi za taj dan, preneću ti mnoge korisne informacije, objašnjenja i ideje, i na kraju ću ti dati predlog akcionih koraka koje je potrebno da preduzmeš, radi postizanja svog sna. Onda imaš sledeći dan na raspolaganju da te akcione korake sprovedeš. Potom, narednog dana ide novi live-stream sa novom temom. I onda sledeći dan vreme da sprovedeš akciju.

Teme sam odabrala prema rezultatima ankete koju sam vam dala prošlog meseca i vaših odgovora na nju. Trudila sam se da pokrijem što više mogu. Dakle..

Evo plana i kratkog pregleda tema tako da znaš šta možeš da očekuješ da ćeš postići:

1. ide danas u 18:15h (svi će ići live, na mojoj FB biznis stranici). Tema će mu biti 2 NAJVAŽNIJA RESURSA, ujedno i JEDINA KOJA MORAŠ DA IMAŠ ako želiš da uspeš: VREME & ENERGIJA, I KAKO IH OBEZBEDITI (naročito ako si u stalnom radnom odnosu i/ili roditelj male dece)

2. ide u čet. 08.12.16. i tema će mu biti STVARANJE MOĆNE VIZIJE: IDEJE ŠTA i NA ČEMU RAZVITI SVOJ BIZNIS ~ tako da ga zaista obožavaš, i da ti godišnji odmor više ne treba, jer nikada i nemaš osećaj da radiš! (Je li ti tako na sadašnjem poslu? Možeš li ostati na njemu danju i noću, i osećati se srećno i ispunjeno?)

3. ide u sub. 10.12.16. i tema će mu biti: TVOJ IDEALNI KLIJENT i TVOJA PRODAJNA NIŠA ~ ko su ljudi kojima baš TI zaista trebaš i kako da ih nađeš

4. ide u pon. 12.12.16. i tema će mu biti: OSNOVE ONLINE BIZNISA i KAKO ĆE TI OMOGUĆITI ŽIVLJENJE STILA O KOJEM SADA SAMO SANJAŠ

5. ide u sre. 14.12.16. i tema će mu biti: TVOJ PRODAJNI PAKET ~ kako da upakuješ svoju uslugu tako da istovremeno donese I TEBI I TVOM KLIJENTU maksimalnu radost i satisfakciju.

Od ovih 5 treninga, možeš odabrati da prisustvuješ samo nekom ili nekim, ali ti ja ipak najsrdačnije preporučujem da prisustvuješ svim. Zato što će te tim redosledom (posebno ako uredno izvršavaš i akcione korake) dovesti u pravi, adekvatni flow ~ da zaista pokreneš karijeru svojih snova.

Pa, prvi trening ide večeras u 18:15h na mojoj FB biznis stranici… ako još nisi → predlažem da staviš svoj like na nju i ~ ako odabereš “see first” u opciji za praćenje ~ FB će ti slati info svaki put kada sam aktivna (ili sam bila aktivna) na njoj.

Pridruži mi se, sa nekim finim napitkom koji obožavaš.. sa olovčicom i papirom pri ruci.. i → pokreni ostvarenje svog ISTINSKOG sna ~ onoga što zaista jesi i što je u tebi najbolje!

P.S. Budi potpuno slobodna da mi sva pitanja ili ako imaš želje za dodatnim pojašnjenjima napišeš u komentarima ispod videa ili na PP.. ~ uvek odgovaram na njih.

Sa ljubavlju,

Radi sa Vesnom Lee

Prijava na mailing listu

PRIJAVI SE ZA EKSKLUZIVAN SADRŽAJ, OBAVEŠTENJA, PROMOCIJE, POKLONE I DIREKTAN PRISTUP!

• Photo credit: Marcello