Vesna Lee

about

Bila sam samohrana majka, ljubav za koju sam verovala da je ljubav mog života se raspala na najbolniji način, moj poslovni partner je napustio posao odnevši sa sobom i celokupnu moju investiciju, živela sam u zemlji koja je pominjana samo po bolu ili po zlu, i bila sam potpuni bankrot. Probudila sam se u bolničkom krevetu Urgentnog centra, u groznici, sa temperaturom 40oC i nesnosnim bolom u predelu desnog bubrega, kada sam pogledala kroz prozor napolje, u hladno ali vedro jutro, i rekla samoj sebi:

Sada, ćeš da mreš ili da živiš – biraj!?!

I odabrala sam, da živim. Ali trebalo je to još i ostvariti.

Nije bilo lako, ali ~ smisaono, planski, korak po korak, i dan po dan… uzdigla sam sebe fizički, mentalno, emotivno i energetski ~ iz sveta polumrtvih, do punog sjaja.

Mogla bih još puno da vam govorim o svemu što me je dovelo do tog momenta, ali od toga ne bi bilo baš nikakve koristi, ni za vas ni za mene. Korisni su koraci i načini koji su mi omogućili da se sa te mrtve tačke podignem i napravim svoj život boljim nego ikada.

Sada živim onako kako želim i najviše volim. Imam život o kakvom sam mogla jedino da sanjam. Radim sopstveni posao protkan onim što mi je u životu najvažnije, u kojem sama biram vreme, mesto, način rada, kao i ljude kojima želim biti dostupna, i u kojem bitno utičem na stvaranje više sreće u životima ljudi.

Bila sam udata za čoveka čije je poreklo jednom polovinom iz Holandije, a drugom polovinom sa Dalekog istoka. U obe te kulture sam bila zaljubljena još kao devojčica, mnogo pre nego što sam i slutila da ću sresti svog muža. I sada sam dobila mogućnost da učim direktno od njih.

Kao neko ko je lično iskusio sve životne izazove, i zna svaki korak od raja do pakla i nazad, danas iz sve snage i svim svojim znanjima podržavam hrabre i preduzimljive žene ~ da budu ono što u najskrivenijem kutku svoje duše (u koji često više ne smeju ni da zavire) istinski jesu, da rade smisaoni posao baziran na onome što najviše u životu vole, i da svojim čudesnim Unutrašnjim Bićem sijaju.

Drage dame, to je moja poruka VAMA ~ znajte da je izvodljivo i moguće! A na ovim stranicama ćete pronaći i puno jasnih i proverenih načina kako:

• DA IMATE IZUZETNU UNUTRAŠNJU ENERGIJU
• DA RAZVIJETE SVOJ POSAO TAKO DA GA ZAISTA OBOŽAVATE

(Više o mom konceptu “Be, and Shine” i kako da se osećate dobro i da radite ono što zaista volite, možete da čujete ovde.)

Sa ljubavlju,

sign

 

 

budite-i-sijajte

OSTANI U TOKU!

*Oficijelne informacije o Vesni.