Share This Story!

Ostvarenje Želja – deo 2.: Prelazak Nestvarnog u 3D Realnost

Šta god da je to što želiš ~ tvoja želja se trenutno nalazi u kategoriji nestvarnogne postoji u tvojoj fizičkoj 3D stvarnosti.. zato i jeste “želja“, a ne “stvarnost“.. i zato ne možeš da je primetiš ni jednim od svojih fizičkih čula. Ono što ti sada želiš (i svako od nas jednako za sebe) je, da tvoja želja pređe iz tvojih misli i nestvarnog u stvarnost.. ~ kažemo: da se MANIFESTUJE / MATERIJALIZUJE.

Za nas je stvarnost samo ono što uspevamo da opažamo direktno (pomoću 1 ili više svojih čula) ili indirektno (pomoću tehnologije i drugih bića). Više o tome + o načinu na koji je najbolje da pratiš ova moja izlaganja, a da imaš najviše koristi od njih, sam pisala prošli put… pa – ako si prvo otvorila ovaj tekst – predlažem ti da najpre pročitaš taj prethodni 1. deo i pogledaš onaj video koji ide uz njega. Tako ćeš puno bolje pratiti ovo današnje + sva naredna moja pisanja na ovu temu.

Dakle, tvoja želja nije sada za tebe stvarnost, nego je u sferi nestvarnog. Ona postoji kao misao u tvom umu, ali nije opipljiva… kažemo da se još nije materijalizovala. Taj izraz je opet samo „etiketa“/“putokaz“.. kraj kojeg te pozivam da prođeš (vidi moj prethodni tekst), a koji nas vodi upravo tamo gde želje postaju stvarnost.

Da bih to objasnila, biće mi potrebno da koristim još nekoliko koncepata, pa ću u tom cilju sada napraviti sasvim kratak osvrt na nešto što smo učili u školi.. ali – ako niste prirodnjaci – možda ste do sada već zaboravili.. a što je sada jako bitno. Taj osvrt se odnosi na 2 stvari:

  1. strukturu materije → pošto želiš da se tvoja želja materijalizuje, i
  2. strukturu tebe → pošto se tvoja Lična Moć nalazi u tebi = tvojoj strukturi.

Pa, ako se te priče sećaš:

1.
Sva fizička materija je sastavljena od malih-maleckih atoma… a oni su sastavljeni od još manjih čestica: protona i neutrona (u jezgru) i elektrona (koji se kreću okolo jezgra). To možeš da vidiš na ovoj » slici, i predlažem da to za tren uradiš, jer će ti vizija toga uskoro značiti.

Elem, za te subatomske čestice se, kada sam ja studirala PMF, smatralo da su najmanje fizičke čestice… ali danas su poznate još manje – to su kvarkovi, i trenutno su oni najmanje fizičke pojave za koje se zna. Dabome, to je samo stvar širenja naše percepcije (pomoću razvoja tehnologije, vidi moj prethodni post), pa ja sasvim verujem da tu nije kraj, i da će uskoro pronaći i neke još manje. No, kako god – kvarkovi su za sada najmanji.. i oni ne stoje pojedinačno, već u triadama (po 3 zajedno). Njihovu sliku možeš za tren (a iz istog razloga kao i malopre) da vidiš » ovde.

Šta je tu sve zanimljivo u kontekstu naše teme, reći ću više u videu (možeš da ga pogledaš na FB ili na YT)… a sada ću samo kratko naznačiti ono najinteresantnije: da kada naučnici usmere energiju u pokušaju da razbiju triadu kvarkova – to ne urodi plodom, već se ta energija pretvori u novu česticu. (Nije li to slično upravo onome što ti želiš: da energiju svojih misli pretvoriš u realnost?) Ali ne brini, nećeš to morati da radiš fizičkim gađanjem kvarkova.. :) ~ ima drugi razlog zašto ti ovo pričam → samo me strpljivo prati.. dopašće ti se! :)

2.
Druga stvar na koju želim da te kratko podsetim si TI → kao fizičko/materijalizovano biće, imaš svoje telo. Ono je, baš kao i atom, sastavljeno iz manjih komponenti koje sarađuju: organa… a svaki organ je sastavljen iz još manjih celina koje sarađuju: ćelija… svaka ćelija je sastavljena iz ćelijskih organela koje sarađuju… a svaka ta organela je sastavljena od atoma i kvarkova ~ o kojima je malopre bila reč.

Koliko god da se ljudi međusobno razlikuju, a još više se razlikuju od slona, visibabe, kamena, vunenog kaputa ili žíve → baš sve to je sastavljeno od istih elementarnih čestica, koje sam pomenula malopre.

Pa, dakle:

⇒ Kako NASTAJE bilo koja i svaka 3D fizička struktura, koju smo mi sposobni da opazimo? Nastaje POVEZIVANJEM/GRUPISANJEM elementarnih čestica u GRUPE koje su optimalne veličine/intenziteta da mi možemo da ih opazimo. Ima ih i većih i manjih od toga, ali mi njih ne možemo da opazimo. Ono što ne opažamo nikako, za nas ne postoji.  Umesto toga, mi opažamo ništaprazan prostor.

0.
I baš na to Ništa – na taj Prazan Prostor – želim danas da ti usmerim fokus. Celo objašnjenje iznad  sam ti dala da bi ti sada tačno znala šta je potrebno da zaobiđeš u ovoj maleckoj vežbi.. koju ću te zamoliti da uradiš. Od presudnog je značaja za otkrivanje Tvoje Lične Moći ~ od čije količine direktno zavisi ostvarivanje tvojih želja.. a do koje želim da te kroz ovaj i još par narednih tekstova dovedem. Baš kao što ćeš kroz vrata proći ako mimoiđeš dovratke, tako ćeš i sada proći do naše sledeće destinacije u ovoj priči.. Zato probaj da se sada fokusiraš tačno na ono što ti predložim.. i najbolji efekat ćeš postići ako predlog pod jednim rednim brojem najpre uradiš, pa tek onda pročitaš naredni predlog pod sledećim rednim brojem. OK? Dakle:

1. Zapazi u svom okruženju neku stvar, bilo koju.. orman, stolicu, drvo napolju… bilo šta.. (i posveti joj 2-3 sekunde).
2. Onda, zapazi još jednu.. (i posveti joj par sekundi).
3. I potom, zapazi još jednu.. (i posveti i njoj par sekundi.)

4. Primeti između sebe i prve stvari prazan prostor (ali baš ga primeti)…  pa onda, baš primeti između sebe i II stvari takođe prazan prostor… i onda, baš primeti između sebe i III stvari prazan prostor..
5. I možda sada već možeš da zapaziš i to, da veličina tih praznih prostora nije jednaka – da je između tebe i jedne od stvari prazan prostor veći nego između tebe i druge stvari.. (možeš li tu razliku u veličini praznih prostora da primetiš na trenutak?)
6. I onda, primeti kako se ti prazni prostori međusobno spajaju u jednu celinu….  i primeti kako te, zapravo, jedan kontinuirani prazan prostor sasvim okružuje…
7. A potom zapazi kako on zalazi i u tebe – kroz tvoje nosne šupljine, i u ušne… i kako se spaja sa praznim prostorom u tvojim ustima.. i kako okružuje tvoja pluća i srce i sve ostale unutrašnje organe… i da zalazi između ćelija tih organa i spaja se sa praznim prostorom unutar tvojih ćelija… i kako zalazi u svaki pojedinačni atom u tvojoj ćeliji ~ između jezgra i elektrona.. i između onih najmanjih kvarkova, crvenog, plavog i zelenog ~ koji ga čine..

8. I potom zapazi da na potpuno jednak način prazan prostor ulazi u strukturu svakog od ta tri predmeta koja si zapazila… i povezuje njihove elementarne čestice u njihov fizički oblik – baš kao što je povezao tvoje elementarne čestice u tvoj fizički oblik…

I baš kao što će povezati elementarne čestice tvoje želje u njen fizički oblik. :)

Čudesno, zar ne?!

Vidiš ~ ključ za ostvarenje tvoje želje nije u čvrstoj materiji (premda ćeš je možda koristiti).. nego u praznom prostoru.. → upravo tu, gde tvoja želja sada ne postoji.

I tu ću danas stati.. Malo više informacija na ovu temu sam još rekla usmeno, u videu (pogledaj ga – na FB ili na YT).

A u narednom postu ću pisati na koji način si tu gde se sada nalaziš, kako to živiš svoju sadašnju stvarnost, i šta je potrebno da učiniš da bi opažala novu → tu koju želiš.. (ako želiš da ti obaveštenja o mojim objavama dođu na mail, ubaci svoju adresu ispod.)

A do tada ti predlažem: posveti malo pažnje ovoj “destinaciji” na koju su te moji “putokazi” danas doveli..

I pokušaj da uradiš sledeće: da napraviš bilo koje delo (čak i sasvim jednostavno) ~ povlačeći inspiraciju ovoga puta ne iz uma, nego iz tog praznog prostora unutar sebe… i:

9. Zapazi razliku koja će se dogoditi. :)

Uživaj!

(Ukoliko ti se Lična Moć dopada i želiš da je i praktično usavršiš, razmotri način rada samnom koji bi ti najviše odgovarao.)

Sa ljubavlju,

Radi sa Vesnom Lee

Prijava na mailing listu

PRIJAVI SE ZA EKSKLUZIVAN SADRŽAJ, OBAVEŠTENJA, PROMOCIJE, POKLONE I DIREKTAN PRISTUP!

• Photo credit: Ardi Webber