Forever Clean 9

Ukoliko si do sada već pratila moj rad, onda već znaš da učestalo preporučujem kao neobično važno detoksikaciju organizma. A evo i zašto:

Mi živimo u civilizaciji, čiji je nuzproizvod istinsko obilje toksina: u vodi, vazduhu, zemljištu i hrani koju jedemo – pa koje mi neizbežno integrišemo u svoje telo. Ako ih smisaono ne eliminišeš → toksini koji su integrisani u tvoje telo utiču:

  • na NIVO TVOJE ENERGIJE  (koju gubiš na njihovo prečišćavanje i premeštanje po telu) i
  • na NAČIN TVOG RAZMIŠLJANJA  (utičući direktno na rad moždanih sinapsi i neurotransmitera)..

a onda, posledično:

» na kvalitet odluka koje donosiš,
» izbora koje praviš… i
» na kvalitet akcija koje preduzimaš.

(Ako učestalo osećaš umor, neraspoloženje, anksioznost i slabe emocije – zapitaj se, kada si poslednji put uradila pošteno detoksikaciju svog organizma? A apsorpciju toksina pošteno radiš, svakoga dana!)

Kada god očistiš svoj organizam od toksina → omogućavaš sebi: priliv energije, bistrije i hrabrije misli, jasniji fokus i više snage. Učini to PRE nego što počneš da praviš izbore i krećeš u akciju. Od tvoje lične moći zavise rezultati koje živiš kao svoju stvarnost.

Forever Clean 9” je izuzetan set upravo za to – a u nastavku pogledaj i zašto je tako moćan.

Znam već ovaj proizvod – kupujem ga odmah !

Šta je “Forever Clean 9 Ultra”

Forever Clean 9” je pažljivo sklopljen sistem na bazi potpuno prirodnih proizvoda za detoksikaciju tela i balansiranje metabolizma. Proizvođač je čuvena kuća Forever Living, koja sve svoje proizvode pravi na bazi aloe, meda i voća ~ istinski visokog kvaliteta, i sa već gotovo polovinom veka tradicije. Ako već ubacuješ nešto u sebe, neka to bude istinski kvalitetno – a naročito kada je reč o detoksikaciji!

Paket “Forever Clean 9 Ultra” čine:

  • Forever Aloe Vera Gel  ~ 2 boce – klikni na link da vidiš detalje artikla
  • Forever Lite Ultra  ~ 15 porcija – (ukus vanile ili čokolade, kako odabereš) – klikni na link da vidiš detalje artikla
  • Clean 9 Inner pack ~ koga čine:

+ Global šejker
+ FIT krojački metar
+ Priručnik Clean 9

Paket je osmišljen i napravljen za 9 dana, tokom kojih (razume se, uz zdrave ostale životne navike) možeš dobro da očistiš svoj organizam od toksina, da poboljšaš metabolizam, da pojačaš koncentraciju, i osetiš benefite ~ i fizički i emotivno i umno. U kombinaciji sa 9 dana nekih finih fizičkih i umnih aktivnosti, čini pravu čaroliju!

*Cena “Forever Clean 9” paketa je:

= 15.295,87 RSD  za kupovinu iz RS
= 120,42 EUR  za kupovinu iz EU
= 103,45 USD  za kupovinu iz US.

+ troškovi isporuke (paket šalju DHL-om, iz skladišta u zemlji u kojoj si).

*Napomena: Ovo je cena za kupovinu 1 paketa. Ako ti se proizvodi dopadnu i poželiš da ih kupuješ više ili češće – dobijaš i dodatni rabat.

Plaćanje možeš izvršiti karticom, putem PayPal-a, ili gotovinom-pouzećem. Porudžbinu paketa sa svojim izabranim preferencama možeš poslati klikom na dugme ispod:

Kupi Forever Clean 9

Ako želiš da mi postaviš još bilo koje dodatno pitanje u vezi sa ovim proizvodom, najslobodnije mi ga pošalji, i odgovoriću ti u najkraćem mogućem roku.

P.S. Ako baciš pogled na informacije o pojedinačnim artiklima iz paketa, videćeš da je ovaj “Forever Clean 9” paket odličan i za balansiranje optimalne telesne težine. Ne znam da li ti je i taj učinak bitan (meni lično nije, jer sam već super-fit), ali za ljude kojima i to jeste cilj ~ to je čista “kolateralna dobit“!! :)

Kupi Forever Clean 9

Želim ti puno uživanja tokom korišćenja ovog fantastičnog proizvoda.. ~ i neka ti donese puno energije, dobrih emocija i dobrih novih ideja!