Kurs Your Inner Power → Get It !!!

Kurs Your Inner Power: Get It!!! se sastoji od ukupno:

10 koraka i
individualan je.

Pošto je Lična Moć (kako joj to i samo ime kaže) “lična“→ svaki čovek njome raspolaže na svoj način i ima je trenutno u svojoj određenoj količini. Stoga, ovaj kurs ne radim kao grupni, već ga prilagođavam pojedincu. Radićemo ga tempom i intenzitetom prilagođenim Tebi. Brzinu i obim rada možeš da biraš sam(a).
Opcije su:

⇒ 5 nedelja, 10 nedelja, 15 nedelja ili 20 nedelja.

Zavisno od tvog polaznog nivoa lične moći kojom raspolažeš i od tvog izbora obima i trajanja kursa → a da bi istražili najbolju individualnu opciju za tebe, zakaži svoje vreme za razgovor klikom na dugme:

Zakaži svoj razgovor

Šta kažu drugi?

Sunce!!! To je u jednoj reči Vesna. Energija koja pokreće, koja raduje, koja budi život – bukvalno :) Odnos koji Vesna gradi sa ljudima je fascinantan! Ona Vam ne daje rešenje, do njega sami dolazite. Nemojte misliti da ćete leći i da ce Vam ona dati čarobni napitak koji ćete popiti i sve će biti savršeno :), NIKAKO!!! Ona će zajedno sa Vama zasukati rukave i raditi… ali RADITI!!! :) 

~ Mila Ilić
doktor nauka

Šta kažu drugi?

Draga Vesna! Ono što sam zapazila je da imaš ogromnu snagu – divim ti se kao čoveku i kao duši! Svakoga puta otkrijem nešto novo o tebi, ono što ti u stvari jesi. Ja nisam mogla da predpostavim da si toliko posebna duša, znanje imaš na pretek i uvek me dotakneš sa dubinom kojoj posegneš. Ta tvoja preciznost i slikovitost, savršenijeg coacha, nisam mogla da pronađem!!!!! 

~ Maja Pavlović
preduzetnik

Do it for yourself!
Zakaži svoj razgovor